Servera med yoghurt som du blandar med vitlök, garammasala och salt. Dessa görs på annorlunda vis, små rullar av hemmagjord deg med en vegetarisk och kryddig fyllning
Man kan ersätta kött med den, fritera den, marinera den, läga i den i grutor och mycket mer. Det är en traditonell indisk ost som brukar göras på get eller buffelmjölk
Servera sedan som den är eller med färska bär och eventuellt lite kanel på. Jag har gjort glass en gång i mitt liv före detta, den gången misslyckades det totalt
Variera köttet medkycklingfärs, lammfärs etc. Jag älskar att krydda medGaramMasala. Jag drar aktivt ner grädde och creme fraiche och ersätter många ggr med just kokosgrädde
Värm oljan i en stekpanna på medelvärme. Lägg i kycklingkuberna och garammasala i stekpannan. Lägg i tomater, pressad vitlök och alla torra kryddor utom garammasala
Häll sedan på tomatkross och kokosmjölk. Första gången jag tillagade den var jag lite feg och köpte en färdig kryddmix medgarammasala, då jag kände mig relativt bland de indiska smakerna
Börja med att mixa samman cashewnötter och kokosmjölk i en mixer. Häll på kokosmjölksblandningen och rör om ordentligt så att kryddorna blandas ut i kokosmjölken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.