Men banan i bakverk, smoothies, glass och i maträtter är jättegott. Vegan och Glutenfri Banankaka. Banankaka är bra att baka då man har bananer som har blivit så bruna att ingen vill äta dem
God kväll. För mig är det inte rätt väg att gå att helt välja bort ”godis”. Istället för att förbjuda saker att äta är det bättre att hitta bättre alternativ som man själv tycker om och som kroppen mår bra av
I helgen improviserade jag fram dessa goda och krispiga sesamkex. De blev ungefär som vanligt fröknäcke, men eftersom de innehåller kokosflingor, vaniljpulver och lite honung får de en sötare karaktär och blir lite mer som kex
7 nyttiga mellanmål/desserter. 2016-02-28, 12. 05. Har tidigare gjort ett inlägg som heter "tips på frukostar", så tänkte göra ett liknande fast denna gång med nyttigare mellanmål och desserter
Vegan. En klassisk milkshake för mig är en kaloribomb fylld med grädde och socker så jag ville göra en riktig vitaminbomb istället men som ändå har samma konsistens
Fredagsmyset eller lördagsgodiset är räddat. Denna fudge är så fantastiskt god att det är svårt att tro att den är gjord av enbart naturliga och hälsosamma ingredienser
Raw food är en på många sätt spännande mattrend, särskilt när det gäller efterrätter och fika. Praktiskt också om en vill bjuda på något som är både glutenfritt och laktosfritt
Alltså dessa rutor. Mitt genom-tiderna-bästa-recept-ever. Har ni lite tid över i helgen, gör dessa. Barnen tittade lite konstigt på mig när jag sa att dom fick äta hur mycket dom ville (vilket dom aldrig får om det är vanliga kakor)
Undrar om jag spänt bågen lite för mycket nu och utmanat ödet igen. Blir hösten som jag tänkt mig så kommer jag att gå lärarutbildning i Mindfulness i Halmstad och lärarutbildning i Kundaliniyoga i Göteborg
Krämiga pålägg/toppings alltså, rena rama drömmen. Piffar smoothien, gröten eller mackorna finfint. Delade ganska nyligen med mig utav en chokladig favorit gjord på avokado till er här - men nu ska ni få ytterligare en favvo i mitt hem
Efter en heldag på Gröna Lund med familjen så kände jag för en lyxig dessert bomb. Chiapuddingen förberedde jag faktiskt imorse så att chia fröna har fått svälla till sig under dagen
Hetta upp allting på låg värme i en kastrull. Klä sedan en brödform med bakpapper och smörj med kokosolja, min brödform var för stor så jag gjorde en form själv av aluminiumfolie och la ner i formen
1. Sätt ugnen på 200 grader. Koka potatisen om du inte redan har färdigkokt. 2. Kikärtsgryta. Skala och grovhacka gul lök och skölj och tärna paprika fint
Sojbönsfettuchini*, vegansk saffran- och apelsingryta, en vintrig sallad med bladspelat, broccoli, sockerärtor, groddar, apelsin och frysta granatäpplekärnor och mer kokoschips
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster