Varva chocklad- och hallonpudding i glas, toppa med frukt eller finhackad choklad. Gör såhär. Blanda kakao, 2 dl mjölk, 3,5 msk chiafrön och 1 tsk honung/vaniljsocker, blanda väl och ställ åt sidan
Jag googlade lite och hittade ett spännande recept på Jordnötschokladbollar hos Baka sockerfritt. Jag gjorde nästan som receptet, men bytte ut sötströ mot honung, ökade mängden choklad och havregryn samt dubblerade satsen
Raw Jordnötssmör // Raw Choklad jordnöttssmör. Hemmagjort jordnötssmör smakar så mycket bättre än den man köper i affären och dessutom mycket billigare
Vegansk sockerfri banan & jordnötssmör glass. Gör eget jordnötssmör. 2 matskedar jordnötssmör. Ta fram bananen och lägg i en matberedare tillsammans med 2 matskedar jordnötssmör och mixa tills en glass liknande smet. 1 banan 2 matskedar jordnötssmör
½ dl jordnötssmör. Ha till sist ner jordnötssmöret och blanda helt. ½ dl jordnötssmör. 2 ½ dl jordnötssmör. 125 g choklad. Smält chokladen tillsammans med 1-2 msk jordnötssmör och häll det i formen. Mikra resterande av jordnötssmöret 10-20 sekunder så att det blir lite rinnigt. Med en sked häll jordnötssmöret på chokladen så att det blir 4-5 ränder. Vänd sedan på formen 90 grader och ta en tandpetare och dra den upp och ner genom jordnötssmöret så får du det fina mönstret. 2 ½ dl jordnötssmör. 125 g choklad
När man är sugen på något sött är det väldigt enkelt att göra en sockerfri mugcake med choklad. Du kanske gillarMugcake på naturligt visPåskgodis utan raffinerat sockerEn riktigt smarrig frukostChiapudding med granatäpple och mandelspånBananplättar 1 m
Har du någon gång provat chiapudding med choklad. Inte, nej det hade inte jag heller och oj så gott det var, smakade verkligen som chokladmilkshake Du hittar mitt recept nedan Idéen slog mig i morse men jag hade inte mage att äta något chokladigt till frukost så därför åt jag det till mellanmål istället
Hade mörk choklad hemma och så tänkte jag att det vore kul att testa blanda i jordnötssmör också. Gillar man nötter och mörk choklad gillar man nog de här
Chokladjordnötssmör. Mixa någon minut till, tills chokladen smält och blivit jämnt fördelat i smöret. Jag tog en klick jordnötssmör och la på bananen, tog en tugga och åt
Ät antingen direkt som det är eller gör som jag och blanda ihop kesella+jordnötssmör (eller något liknande), och kör lager på lagervarianten med chiapudding, kesellaröra, chiapudding och toppa med kesellaröra och hallon
Laborerade lite med ett tidigare chokladbollsrecept som jag testat fram, denna gången ville jag ha med havregryn för att få en mer klassisk känsla, men har inget vanligt socker i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.