Det är inte så värst ofta som vi äter fiskpinnar i vår familj, men ibland händer det och då väljer jag fiskpinnar som är gjorda av fiskfilé, inte av malet "jagvetintealltvadsomkanvarai"
instagram 100kitchenstories. Det är 15. e augusti idag och hela Grekland firar. Det är en kristen ortodox högtid idag som på vissa ställen i Grekland firas i flera dagar, men som vi - i alla fall med min familj i Aten - endast firar idag
Den här förrätten gjorde jag helgen som va och jag tycker att den blev himla smarrig. Philadelfia ost med vitlök och örter är väl hur användningsbar som hels
Det bli mycket mat och bak på bloggen nu. Kalas och jul som nalkas och sen behöver man något extra gott en grå och blåsig novemberlördagskväll som igår då jag beslutade att vi skulle äta en förrätt
Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar. -). ). ni är väl rätt trötta på att mötas av samma kladdkakebild varje gång ni kikar in för en uppdatering
Så här gör du. 40 minuter. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem
Nu är det snart nyår och dags att planera nyårsmaten och allt runt omkring. Vi har inte riktigt planerat vad vi ska äta än men här kommer i alla fall ett tips på en jättegod och nyttig förrätt som man kan ha på nyår
Chokladtårta med hallonmousse. 22 november 2015, 11. 50. Nu har vintern kommit till Blekinge. Idag fyller vår minsta 5 år och det firades i går med tårta och macarons