Blanda all riven ost och strö ut till små plättar på en plåt med bakplåtspapper. Gör två i taget. Grädda tills de bubblat upp och börjar få färg, ca 5 minuter
Blanda ihop alla ingredienser till en smet. Hetta upp en stekpanna med släpplätt-beläggning. Häll i 1/4 del av smeten i ett jämnt tunt lager så att det blir ett runt flarn, ca 15 cm i diameter
Gör en klassisk taco, men gör egen salsa (kan du göra några dagar innan och frysa om du vill) krydda färsen utan sån ruggig pås-krydda, gör en god avokadoröra och ät allt i ostkorgar eller som en sallad
På begäran sticker jag ut hakan en aning i och med att jag säger att jag har receptet på Hemost. Det är ju som så att alla som gör egen ost har sina egna proportioner
Ostkorgar. Idag är det internationell kvinnodagen. I Ryssland firas den dagen speciellt. Det är en helgdag och alla kvinnor, från små flickor till gamla gummor får blommor och fina presenter
Ikväll blir det tacos och så här ser tacoskalen ut hi hi Ostkorgar gjorda på bara ost =) Inspirationen till att göra ostkorgar kom från LCHF-mitt viktiga liv, en länk ni hittar via mina favoriter här till höger
Oj, har ni märkt hur mycket ljusare det har blivit i veckan. Det är så fantastiskt härligt med ljuset. Och jag är nog den enda som är lyrisk över att snön fortfarande ligger, det känns som en underbar vinter vi har haft nu efter jul
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.