I veckan bakade jag macaroons igen, fast med en ny smak kombination. Jennie som har bloggen Kalasgott har fått pris för dessa, så därför var jag bara tvungen att testa
Skär filén i 2 centimeter tjocka skivor. Bryn hastigt i hälften av smöret. Lägg upp dem på en tallrik. Skiva och stek champinjonerna i resten av smöret
Lägg fisken i en smord ugnsfast form. Pressa över citronsaft och krydda med salt och peppar. Täck formen med folie och baka i ugnen på 200° i 10–15 minuter
Livet har gått vidare, men det bär alltid en slöja över sig att någon fattas oss, så idag tänder jag ett ljus och låter mina tankar gå till vår pappa/morfar/svärfar som alltid lever vidare i våra hjärtan
Gratinerad kyckling i basilikasås. Hej hej. Long time no see som man säger. Nja, så vansinnigt längesedan är det ju inte, men jag hoppas hursom att allt är bra med er där ute i vintersverige
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 200 g champinjoner 2 msk olja 1 tsk timjan salt svartpeppar 240 g renskav eller Mifu (240 g skav motsvarar 250 g naturell mifu) 1 msk olja 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 2 dl laktosfri vispgrädde 1/2 msk svartvinbärsgelé Till servering kokt potatis 1 dl lingon hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Mannen var ute och fiskade kräftor i slutet på förra veckan så vi hade över några vänner på kräftor och till efterrätt hade jag gjort denna cheesecake med blåbär och vit choklad
Mannagrynsgröt är ju vansinnigt gott. Ugnspannkaka är ju vansinnigt gott. Jag förstår inte att jag inte testat att kombinera de två tidigare egentligen