Var på Crêperiet 4-knop i veckan. Ett mysigt och osigt ställe. Inspirerades till följande middag. 2 portioner (4 laggar)1 ägg2,5 dl mjölk1,25 dl mjöl - gärna bovetemjöl(Jag använde dock fullkorns-dinkelvetemjölannars blanda graham och vetemjöl)salt+2 nävar svamp1 stor klyfta vitlök1 påse färsk bladspenat (100 gram)några körsbärstomater2 rejäla nävar riven ostcitronRör ihop smeten till pannkakorna
Gör crêpes enligt grundreceptet. Fyllning. Ansa och skiva purjolöken. Kärna ur och tärna paprikan. Fräs purjolök, paprika och vitkål i en stekpanna med olja
Gör crêpes enligt grundreceptet. Fyllning. Ansa och skiva purjolöken. Kärna ur och tärna paprikan. Fräs purjolök, paprika och vitkål i en stekpanna med olja
Lägg mjölet i en skål och tillsätt vatten, lite i taget, under omrörning. Rör tills smeten är slät. Tillsätt äggen, ett i taget, och till sist mjölk och margarin
Crepes är franska pannkakor som är fyllda och det som är bra är att man kan fylla dem med precis vilka godsaker som helst så de går otroligt lätt att variera