Skala och finhacka lök och vitlök. Kärna ur och grovhacka paprikan. Hetta upp en panna med smör eller olja och fräs mjuk på inte alltför hög värme och utan att löken tar färg
Gott, värmande och mättande. Sydfransk gratäng med aubergine & squash är len och följsam i smaken. Ungefär som ett matminne från barndomen – du vet att det finns men du har ändå glömt bort det
Dags för sista måltiden med Mat & Ro och deras vegetariska matkasse. Det har varit en trevlig vecka och väldigt kul att få testa detta trevliga Skånebaserade matkasseföretag som sedan i höstas även levererar i Stockholm
Goda vegetariska risbollar som är väldigt enkla att göra och som alltid blir väldigt uppskattade. Bollarna passar även utmärkt att ha som tillbehör till en fisk eller kycklingrätt
Provade en ny pastarätt häromdagen som blev otroligt god så jag måste dela med mig av receptet. OBS, läs igenom hela receptet innan du börjar så du kan planera väl beroende på vad för typ av ugn och stekmöjligheter du har
Så här gör du. 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader (eller enligt angivelser på lasagnepaketet). Hetta upp 2 msk olivolja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök i några minuter