Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen. Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet
Sätt ugnen på 225 grader. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min
Skär kycklingfiléerna i bitar och fräs dem i olivoljan. Lägg dem åt sidan när de är klar. Finhacka löken, vitlöken och det mörkgröna på purjolöken (ger fin färg), gör små buketter av broccolin och fräs allt detta tills det blir mjukt
I söndags när jag var i affären fick jag se att det var extrapris på grillad kyckling. Kunde inte låta bli att köpa med mig en hem, och igår fick den utgöra basen i den här goda kycklinggratängen
I dag bjuder Najni på en klassiker från det amerikanska köket. Chicken à la King. Om rättens ursprung tvistar foodies än idag, men det mest troliga är att det var William King – kock på Bellevue Hotel i Philadelphia – som vi har att tacka för denna enkla men ack så goda anrättning
Åt Flygande Jakob till middag efter jobbet idag. Har lagt upp receptet förut, fast snäppet annorlunda tillagat, men det är så sjukt gott så ni får det igen
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull