Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tinaochmarinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de iugnen när man kommer hem från jobbet
Några smörklickar på potatiskakaninnan andra omgången iugnen. Fast intei bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Knepet är att ha tillräckligtmedgrundfyllning, att inte snåla med det onyttiga. Hon har gjort såna så länge jag kan minnasochlite hämmad har jag nog blivit av att hennes är så populära
Kycklingfiléer bakas iugnen under ett täcke med grädde, parmesan och gyllenstekt gul lök. Jag drar lätt ivägoch lägger tillingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
baconlindadkycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Blanda ner hackad lök ochklipptbacon. Smaka av med kryddor och ev pressad vitlök. En bra vardagsmiddag som passar perfekt att förbereda och bara ta fram ochgratinera när man ska äta
-) Ramslöksoljan passar jättebra att ringla över rotfrukter och grönsaker iugnen. -) Visserligen utan häll ochrinnande vatten men med en ugn kommer man långt
Krydda medlite salt och peppar. Hacka löken och fräs den mjuk i smöret. Har bloggat om denna pastagratäng tidigare, men den är så god att jag lägger ut receptet igen, lite uppdaterat + nyare bilder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.