4 port. 400 gram tärnad kyckling (stekt eller grillad). 4 port kokt pastaskruvar. 5 dl grädde. 90 g ädelost som grönmögelost av gorgonzola, Kvibille, Saint Aigur eller valfri sort
Ett recept från min fina kusin Lina. Så roligt, har inte fått något recept från henne förut. Detta är i alla fall ett utav hennes favorit recept, så det var jag ju bara tvungen att testa
De här räkorna har jag i min exotiska räkcoctail, men de är utsökta att servera som de är till tapas, som drinktilltugg – med tandpetare att plocka dem med
Jag och några kompisar fick för oss att ha en retro-kväll och minnas sin ungdoms glada middagar, nu skulle det bara bestämmas vilket årtionde som skulle vara temat, 70, 80 eller 90 tal
I lördags åt vi en av mina favoriträtter som min mamma alltid lagar åt mej - Kyckling Sambal oelek. Nu är det åter igen måndag morgon och helgen har redan passerat förbi i en rasande fart