Kände för att göra något krämigt och gott medkyckling. Serverarade grytan med pasta, och en sallad som bestod av ruccola, coctailtomat, örtdressing och rostade solroskärnor
Den här rätten var med i Linas matkasse för några veckor sen och vi har redan lagat den flera gånger, En bra bjudrätt om man har barn med som kanske inte äter allt
Jag hade massor med färsk basilika så det vara bara att börja komponera ihop nåt smarrigt medkyckling som huvudprotein sen lite vin och citron på det så kan det inte gå fel
Häll på grädde och mjölk (du kan använda bara matlagningsgrädde om du vill, rekommenderar inte vispgrädde då det blir väldigt mastigt tillsammans med osten)
Hacka löken och lägg i grytan och låt fräsa tillsammans medkycklingen. Med andra ord har vi fullt upp fram till jul om vi ska hinna med alla åtta säsångerna
Lägg i den brynta kycklingen i såsen och låte puttra några minuter. Skuren kycklingfilé i bitar2,5dl matlagningsgrädde 2,5dl crème fraiche 1 kycklingbuljongtärning 1 grönsaksbuljongtärning Vitlök efter tycke och smak Ca en halv påse finhackad, fryst basilika Salt och peppar Börja med att bryna kycklingen tillsammans med vitlök. Servera tillsammans med pasta 2,5dl matlagningsgrädde. 1 kycklingbuljongtärning
En krämig pastarätt medkyckling. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar. ruccola att toppa med. Låt pastan rinna av och blanda den med såsen och de stekta kycklingbitarna
Häll i den stekta kycklingen och fräs ihop med kryddorna. Skär kycklingen i tunna fina strimlor. Visst, man kan köpa jättegoda kryddblandningar från Santa Maria och bara blanda med lite cocosmjölk, sen är det klart men jag ville göra min egna variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.