Fräs kyckling med lök tills den fått fin färg. 1 kilo kycklingfilé, strimlad. Häll över kycklingen och sätt in i ugnen i ca 15-20 minuter tills allt fått fin färg. 1 kilo kycklingfilé, strimlad
Det är ju sååå gott att steka kyckling i smör och en massa vitlök. Jag blev så sugen på just stekt kyckling i vitlök och tänkte att det skulle bli så gott med en enkel tomatsås och toppa detta med mozzarella – och det blev det verkligen
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Låt det koka ihop ett tag medan kycklingen steks. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över såsen och bred ut den lite fint över
8 kycklinglår med ben och skinn 1 dl vetemjöl 4 msk olivolja 2 gula lökar 6 vitlöksklyftor 1 gul och 1 röd paprika, ganska små 300 g champinjoner 1 stor morot 2 dl rött vin 10 kvistar timjan i en bukett 1 tsk torkad oregano salt 2 burkar krossade tomater. - Läs hela inlägget här 8 kycklinglår med ben och skinn
Stek kycklingen runt om tills den fått fin färg i stekpanna med smör. Lägg på kycklingen och häll på resten av såsen och strö över parmesanost och basilika
Torka av kycklingfiléerna och lägg dem i en smord ugnssäker form. Bred paprikasåsen över kycklingen och gratinera mitt i ugnen i ca 25 minuter. 4 st kycklingfiléer
Stek kycklingfilén med salt och peppar. Jag måste verkligen dela med mig av ett nytt recept. Det var så gott och enkelt att svänga ihop en fredagskväll att det verkligen konkurerrar med Tacos