Skär 1 lime i tunna skivor. Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. Pressa 1 lime i sillagen och blanda med sill, limeskivor, och lätt mortlad mynta
Lägg den vita sparrisen på fisken. Blanda ingredienserna till såsen och häll över fisken. Garnera den färdiga fisken med citronskivor, räkor och dillkvist , servera kokt, pressad potatis till
Vi går istället som två tosingar mot strömmen och bjuder er på ett riktigt lyckat pajexperiment, en tonfiskpaj som frun i köket svängde ihop efter bästa förmåga och kökstillgång förra veckan
En enkel fiskgratäng med mycket smak. Låt tonfisken rinna av och fördela fisken över riset. 2 fiskbuljongtärningar. 2 burkar tonfisk i vatten 185/140 g. 2 fiskbuljongtärningar 3 dl långkornigt ris. 2 burkar tonfisk i vatten 185/140 g 1 knippe dill
Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis 1 citron 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 tsk maizena majsstärkelse 150 g haricots verts ca 550 g laxfilé 1 tsk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skär fisken i fyra bitar och lägg dem i en smord ugnsform. Fördela blandningen på fiskbitarna. Krossa tacochipsen i en mortel och blanda dem med osten, och strö över fisken
Lägg den djupfrysta fisken i en kastrull. Lägg fisken ovanpå. Tillsätt matfett och fiskbuljong. Häll stuvningen över fisken och strö över riven ost och ströbröd