Gör så här. Grovstycka kycklingen. Skala och finhacka vitlöken. Skär champinjonerna i fjärdedelar. Bryn kycklingen i hälften av oljan, tillsätt vitlöken och fräs den med kycklingen
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Här har ni en maträtt som verkligen smakar så som asiatisk mat ”ska” smaka. Kycklingen friteras lite lätt och blandas sen med en supergod sås som jag lovar att hela familjen kommer att älska
Tänk dig semestersmakerna citron, rosmarin och vitlök. Ta med dem upp till det kalla potatislandet i norr, men ta svängen förbi Ica-affären och handla fläskytterfilé och lite rotsaker
Polenta pommes kan vara det godaste som finns. Maken frågade skeptiskt. ”ska du fritera gröt”. Och ja faktiskt, polentan är inte bara god som gröt utan passar utmärkt att ha till maten
Många efterfrågar schyssta vegetariska rätter (som inte är pasta eller risotto…). Den här linsragun blir särskilt god eftersom linserna fräses med lök, vitlök och tomater innan de kokas i buljong, så linserna får ordentligt med smak