Det var från en av mina absoluta favoritbloggar, besök henne gärna, hon har många superbra recept. Det var från en av mina absoluta favoritbloggar, besök henne gärna, hon har många superbra recept
Skär köttet i grova bitar. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp en rejäl gryta och tillsätt oljan, fräs köttet i omgångar på hög värme tills det fått färg runt om
Lövbiffsgryta. 4 port. 2 tsk margarin400 g lövbiff12 hela färska chaminjoner1 liten gul lök1 tsk paprikapulver1 msk vetemjöl1 dl kycklingbuljong4 msk tomatpurésalt och peppar2 dl gräddfilSmält matfettet i en stekpanna
Här kan du följa 175 grader på Instagram. Visst, tiden mellan hägg och syrén var kort i år. Men tiden mellan syrén och midsommarblomster – vad hände med den
Smula jästen i en stor bunke. Vispa äggen i en skål så att de blandar sig ordentligt. Häll 1 dl fingervarmt vatten över jästen och rör så att jästen löser sig
Vill önska er en riktigt GOD JUL. Denna bloggerska skall endast äta och sova nu i några dygn. Men före det vill jag dela med mig ett recept på kolråtslåda jag lagade inför jul