Vispgröt med persikor och hallon
Stickan o snickar'n
Stickan o snickar'n

Vispgröt med persikor och hallon

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 burk persikohalvor i juice
  • 6 dl vatten
  • 1 dl mannagryn
  • ½ dl havrekli
  • en nypa salt
  • 200 g hallon
  • ½ dl socker

Beskrivning

    1.Häll juicen från persikorna i en kastrull. Mosa persikorna i en skål.

    2.Tillsätt vatten i kastrullen och koka upp. Vispa i mannagryn och kli, tillsätt salt.

    3.Låt koka på svag värme i ca 8 minuter, rör om då och då.

    4.Tillsätt persikomoset och hallon, rör om och låt koka ett par minuter till. Smaksätt med socker.

    5.Låt gröten svalna och vispa pösigt med en elvisp eller köksmaskin.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.