en hand färska hallon. Servera med en klick gräddeoch lite färska bär. Man kokar upp en rad med ingredinser och låter det småkoka någon minut, låter det stelna i kylen och sen är det klart
Lägg hallonen i glas och häll över gräddenoch toppa med riven mörk choklad. Igår när jag satt och kollade igenom recept på min dator hittade jag denna efterrätt som jag åt hos mamma strax innan jul men som jag aldrig hann lägga upp
Jag tömde frysen på bär vilket innebar hallonoch blåbär och lade till lite persikor, men precis som med den svenska varianten går det nog bra med alla typer av frukt och bär
Låt svalna och servera med vispad gräddeoch färska hallon. Färska hallon. Vissa dagar vill man bara att bakningen ska vara snabb, okomplicerad och lätthanterlig, och enklare än så här blir det inte
Garnera med de färska hallonen, vispad gräddeoch en citronmelisskvist. 250 g frysta hallon. 150 g färska hallon. 11-2 dl grädde, vispad. 1Hallonmousse250 g frysta hallon 75 g kesella 2 tsk socker 2 dl lätt mjölk 1,5 tsk gelatinpulver. 1Garnering50 g färska hallon 1-2 dl grädde, vispadKör hallonen i en mixer eller matberedare tillsammans med kesellan
Strö hallonen över. Testa min nyttiga paj med lite kolhydrater och fett och mycket protein. Lägg filodegsarken i en smord form och pensla smält smör på varje ark allteftersom du lägger i dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.