Skär kycklingfiléerna i bitar.
Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala och skär löken i klyftor.
Bryn kycklingen i smör i en stor gryta på medelvärme. Tillsätt paprika, ingefära, lök, curry, gurkmeja och paprikapulver och låt fräsa.
Tillsätt grädde, crème fraiche, soja och peppar. Låt småputtra några minuter. Smaka av med salt och peppar.
Här kommer en lättlagad kycklinggryta gjord med en blandning av indiska och thailändska smaker. I receptet har jag med frysta wokgrönsaker men självklart kan man byta ut dessa mot färska om man föredrar det
Jag och Ida-Marie tyckte att det passade perfekt att baka Svenssons hallongrottor en dag som sådan. Vi blev lite fikasugna så här på söndaseftermiddagen och vädret är ganska blåstigt här i Roslagen
Recept. Gäst. lör, 2013-08-10 11. 20. 25min. (1). Skär kycklingen i grytbitar. Stek under lock så att de blir rejält genomkokta och får stekyta åt alla hållTärna alla grönsaker
Igårkväll var vi uppbjudna till M. s familj på äppelpaj, men eftersom varken M eller jag äter sånt till vardags tog vi med en egen liten paj till oss som jag slängde ihop hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.