Här kommer en lättlagad kycklinggryta gjord med en blandning av indiska och thailändska smaker. I receptet har jag med frysta wokgrönsaker men självklart kan man byta ut dessa mot färska om man föredrar det
Recept. Gäst. lör, 2013-08-10 11. 20. 25min. (1). Skär kycklingen i grytbitar. Stek under lock så att de blir rejält genomkokta och får stekyta åt alla hållTärna alla grönsaker
Currykycklinggryta. Currykycklinggryta. Jag har inte haft nån matinspiration den senaste veckan. Vet inte alls vad jag har varit sugen på och man hamnar lätt i gamla vanliga rätter som går snabbt och enkelt
Currykycklinggryta. Currykycklinggryta. Så var det helg igen, vart försvann veckan får man fråga sig. Imorgon bär det av tillbaka till London och vardagen igen
Currykycklinggryta med ris. I dagens Svenska dagblad så skriver de att knappt hälften av skolorna lever upp till kraven som ställs i nya skollagen på att maten ska vara näringsriktig
currykycklinggryta/soppa med massa gott i toppad med kokosflingor. Currykycklinggryta 4-5 port600g kycklingkött 2 gula lökar1 burk vattenkastanjerspenatvitkålröd currypastacurrymandelsmör2 burkar kokosmjölk1 buljongtärning plus lite vattenkokosfettkokosflingorsalt o pepparGrovhacka ena löken och fräs på den i en gryta med en rejäl dutt kokosfett
Strimla purjolöken och stek den en stund i en gryta. Skiva purjolöken i bitar och lägg i grytan. Blanda sen i champinjoner, currypasta, vitlök och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.