Den mjölkvita sparrisen är en riktig vårprimör. Den vita sparrisen får till skillnad från den gröna sparrisen växa under jord och blir därför lite kraftigare i stjälken
Skala och koka sparrisen enligt receptet här bredvid. Linda 1 skiva skinka runt varje sparrisstjälk. Lägg sparrisen på ugnsfasta tallrikar och strö över ost
Vit sparris smakar ungefär som grön sparris, men ändå inte. att koka Vit sparris. 500 g vit sparris (en knippe). Skriv ut receptet med eller utan bilder, klicka här (Print Friendly) 500 g vit sparris (en knippe)
Brynt vit sparris med äggcrème Sparris passar mycket bra ihop med smör och ägg. ca 1 knippe vit sparris. Av Malin BromanFotografDavid Back ca 1 knippe vit sparris
18 vita sparrisar. 1800 g färskpotatis 8 vita sparrisar 50 g smör 1 citron, zest och saft 2 msk dragon 2 dl parmesan, finriven saltKoka färskpotatisen i saltat vatten tills den är mjuk hela vägen igenom
vitpeppar. 12 st sparris vit. Skala sparrisen ända upp till knoppen. Koka upp vatten med salt, socker och citron och lägg ner sparrisen och sparrisskalet och låt sjuda i 8-10 minuter
Den mjälla fina vita sparrisen möter det brynta nötiga smöret med de krispiga hasselnötterna. Vit sparris med brynt hasselnötssmör 4 port. 8-12 vita sparrisar, skalade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.