1. Värm vitlöksbrödet i ugnen.
2. När brödet har fått lite färg så ska det ut från ugnen. Skär upp brödet i snittar.
3. Ta en ungefär lika stor bit skinka som ost och lägg osten på skinkan och rulla ihop. Skär tomaterna i lagom stora bitar. Bre lite majonnäs där rullen med ost och tomatbiten ska ligga så att det ligger stilla.
4. Klart!
Stek brödet hastigt på båda sidor i smöret. Fördela anklevermoussen på bröden, gärna som vackra ägg. Strö på socker och häll i balsamicon och låt det fräsa ihop några sekunder
Bred majonnäs påsnittarna och lägg på svampen. Åt världens godaste snittar förra helgen som jag bara måste tipsa om, smörstekt rostbröd med majonnäs, shiitakesvamp och picklad rödlök
La dem sedan på ett vitlöksbröd med ruccola sallad, toppade med en god dressing och tomatsallad. Riv halloumin fint och blanda med finhackad persilja på ett fat
Där kommer jag bjuda på lite Raw Food-snack i form av snittar. Knipsar den sedan i mindre bitar som “snittar” idag men den är ju perfekt att avnjuta som fredagsmys eller helgmys
Jag tycker snittar av olika slag är perfekt på både stora och små tillställningar, lite mysigt för gärsterna att plocka ihop sina egna favoriter medan de minglar runt
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.