Dessa underbara, fullspäckade, kladdiga chokladmuffins fick jag ögonen på vid ett besök på bloggen Min Lilla Kokvrå, som är en superfin och innehållsrik matblogg som jag regelbundet besöker (se här)
Detta behövs. 400 gram fläskkött strimmlat eller bitar1 burk cocos mjölk (Kan uteslutas - använd stekskyn från stekning)(Steksky får man efter man stekt köttet genom att hälla lite vatten i stekpannan, så även efter man stekt löken)1 dl soya (kinesisk eller japansk INTE teriyaki)1 burk champinjoner med spad1½ msk Mango chutney1 gul lök finhackad2 vitlöksklyftor finhackadSalt och peppar eftersmakMargarin eller olja till stekningGör så här
Jag bakar mest mjuka kakor med smet som man endast behöver använda elvispen till, men ibland måste man gå utanför sin comfort zone och grisa ner sina händer lite (jag använder handskar, så jag slipper kladdet på mina fingrar)
Ett bra grundrecept på scones är det här. Perfekt då man kommer hem från förskola och skola att tillsammans svänga ihop lite scones och mysa lite medan det blåser och håller på utanför