2 2 port färska potatisklyftor 400 g tender brisket 150 g majskorn 1/2 ask piccolinitomater (à 200 g) 1/2 rödlök 1 tsk olivolja 1 tsk rödvinsvinäger salt peppar 1 vitlöksklyfta 1 dl crème fraiche Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
2 2 port fryst sötpotatisstrips 400 g tender brisket 1 avokado 2 tomater 1/2 rödlök 2 tsk rödvinsvinäger salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Salt of Satan Beef RibsBeef short ribs med kaffekrustJäger & Cherry CokeribsSidribs med krispig svålSå här förbereder du din brisket för smokernPulled Pork på riktigtJalapeno Jerk Baby Back RibsBabylon Baby Back Ribs
I helgen blev det oxbringa, brisket som det även heter in the states. Brisket. I helgen tände jag kamadogrillen igen, grillen har jag fått låna av Gobigrill
Den här dressingen har en touch av liquid smoke. ½ tsk liquid smoke. 2 dl majonäs2 msk ketchup2 msk bostongurka½ tsk liquid smoke½ tsk grovmalen svartpeppar½ tsk saltRör ihop alla ingredienser i en skål och servera
½ tsk liquid smoke. ½ tsk liquid smoke. 1 tsk smoked flingsalt (funkar säkert lika bra med naturellt). Kram 1 tsk smoked flingsalt (funkar säkert lika bra med naturellt)
1 tsk liquid smoke. 1 tsk liquid smoke. Kvällens uppdrag i Sveriges Mästerkock var att man skulle komponera och laga en middag till den person som står en allra närmst och det var precis det jag gjorde förra onsdagen
Rör ner tomater och tomatpure, liquid smoke och lite solrosfrön. 1 kapsyl liquid smoke eller annan rökarom ex. 1 kapsyl liquid smoke eller annan rökarom ex
Rör till osten smält och smaksätt den sedan med chili, liquid smoke och lite salt. 1 dl mjölk2-3 dl riven cheddar½ hackad röd chili½ tsk liquid smokelite saltGör så här
½-1 tsk liquid smoke. När jag nu i veckan satt och planerade för att göra min Fooled Porkdebut så var jag ju självklart också tvungen att försöka mig på att göra en vettig barbequesås till det hela
några tsk liquid smoke. 1/2 dl liquid smoke (rökarom på flaska). 1/2 dl liquid smoke. Det här är det godaste kamben jag någonsin ätit dom riktigt smälter i munnen och blir underbart goda med röksmaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.