det är en spröd liten kaka med kanel och socker på och den bara smälter i munnen när man äter den =) Den här gången när jag bakade de här kakorna blev degen verkligen perfekt, lättarbetad och smidig så det blev väldigt fina kakor den här gången också "Rasande eleganta" som Birgitta Rasmusson skulle ha sagt =)
Dessa klassiska chokladkakor måste nästan vara min favorit bland småkakor. Dessa har jag fått för mig även går under namnet Chokladbröd, men kunde ju likagärna hetat chokladkakor med pärlsocker
Om önskas dekoreras chokladbitarnamed smält choklad och Naturlig Dekoration hallon/jordgubb/blåbär. Till och med jag som inte är speciellt förtjust i lakrits, tycker att nedanstående recept blev en riktig höjdare
Konsistensen på dessa småkakor blir något mjuk, främst på grund utav bananen. De innehåller inga mejeriprodukter, då de är bakade med kokosolja istället för smör
Låt degen vila inplastad i kylen medan du förbereder alla fyllningar. Marmorerade småkakor. Hacka chokladen och hasselnötterna grovt och knåda ihop med degen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.