Riktigt goda kakor som dessutom är rätt snygga med sina två färger. Grunddegen är lättgjord med en bas av mandelmjöl, och denna har jag delat upp i två delar och smaksatt hälften med kakao
Eftersom banan inte är en torr ingrediens, blir resultatet inte lika knaprigt som mina vanliga småkakor, men jag hade gjort banansmåkakor tidigare, med mycket gott resultat
1 Mogen banan5-6 Färska/Frysta Blåbär eller 2 msk Proviva blåbär1/2 Kiwi, skalad och skär i klyftor. 2 msk mjölk (ifall du använder proviva så kan du utesluta mjölken)1 Vaniljstång eller 1krm äkta vaniljpulver ( Kan uteslutas ifall du använder vaniljyoghurt med äkta vanilj i). 1 Vaniljstång eller 1krm äkta vaniljpulver ( Kan uteslutas ifall du använder vaniljyoghurt med äkta vanilj i)
det är en spröd liten kaka med kanel och socker på och den bara smälter i munnen när man äter den =) Den här gången när jag bakade de här kakorna blev degen verkligen perfekt, lättarbetad och smidig så det blev väldigt fina kakor den här gången också "Rasande eleganta" som Birgitta Rasmusson skulle ha sagt =)
Mosa de mogna bananerna och blanda i havregryn och kakao. Här kommer receptet på lite nyttigare "kakor" med bara 3 ingredienser. 2 mogna bananer. 2 mogna bananer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.