det är en spröd liten kaka med kanel och socker på och den bara smälter i munnen när man äter den =) Den här gången när jag bakade de här kakorna blev degen verkligen perfekt, lättarbetad och smidig så det blev väldigtfina kakor den här gången också "Rasande eleganta" som Birgitta Rasmusson skulle ha sagt =)
Blanda mjöl, marsánpulver, vaniljsocker, bakpulver och socker i matberedaren medkniven monterad. Skär smöret ibi-tar och lägg i skålen och kör tills det bildas en deg
Lägg på en plåt med bakplåtspapper och gör en grop i varje boll och fyll med äppelmos. De är lätta att baka, goda att äta och härliga på alla sätt och vis
En liten kaka mednötigfyllning. Blanda ihoptill en deg. Sen fyllde jag dessa med en fyllning jag gjort på smör, mandelmassa och rostade hackade hasselnötter
Riv mandelmassan, och blanda med ägg och apelsinskal. Klicka ut små, små kakor på ett bakplåtspapper. De flyter inte ut särskilt mycket, så du kan sätta dem hyfsat tätt
Om önskas dekoreras chokladbitarnamed smält choklad och NaturligDekoration hallon/jordgubb/blåbär. Till och med jag som inte är speciellt förtjust ilakrits, tycker att nedanstående recept blev en riktig höjdare
Konsistensen på dessa småkakorblir något mjuk, främst på grund utav bananen. De innehålleringamejeriprodukter, då de är bakade med kokosolja istället för smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.