Senapskyckling med bacon och gräslök
catrineyngbro
catrineyngbro

Senapskyckling med bacon och gräslök

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • – 4 kycklingbröstfiléer, ca 550 g
  • – 2 msk smör
  • – 1 tsk salt
  • – 2 krm peppar
  • – 2 dl hönsbuljong
  • – 2 msk vetemjöl
  • – 2 dl matlagningsgrädde
  • – 2 tsk kinesisk soja
  • – 1 msk dijonsenap, fransk osötad senap
  • – 1 paket bacon, 125 g
  • – 2 msk hackad gräslök
  • – ev färsk timjan

Beskrivning

    Stek kycklingfiléerna runtom i smör. Salta och peppra. Häll över buljongen och koka upp.
    2. Blanda mjöl och grädde och vispa ner redningen i skyn. Tillsätt soja och senap. Sjud ca 8 min eller tills kycklingen är genomstekt.
    3. Tärna och knaperstek baconet i en stekpanna. Strö bacon och gräslök över kycklingen.
    4. Servera grytan med klyftpotatis och broccoli. Garnera ev med timjan.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.