Stek kycklingfiléerna runtom i smör. Salta och peppra. Häll över buljongen och koka upp.
2. Blanda mjöl och grädde och vispa ner redningen i skyn. Tillsätt soja och senap. Sjud ca 8 min eller tills kycklingen är genomstekt.
3. Tärna och knaperstek baconet i en stekpanna. Strö bacon och gräslök över kycklingen.
4. Servera grytan med klyftpotatis och broccoli. Garnera ev med timjan.
Sillahallens torskrygg medbaconochgräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan ochgräslök
Servera med pressad potatis och sallad. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken
Torskrygg medbacon. Nu är det lördag och som vanligt blir det ett recept, måste kolla i morgon hur många år jag har hållit på med detta… det är inte många lördagar jag har missat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.