Förrätt: Cheviche på räkor Varmrätt: Torskrygg med bacon och gräslök!
UnderbaraHem
UnderbaraHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g skalade räkor
  • ½ dl turkisk yoghurt
  • ½ gurka
  • 2 msk hackad färsk koriander
  • ½ dl citronsaft
  • ½ msk olivolja
  • ½ tsk salt
  • ½ hackad röd chili
  • 1 tsk flytande honung
  • 4 st torskrygg
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 paket bacon
  • 3 scharlottenlökar
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl riven ost
  • 1 msk fransk senap
  • 1 burk creme fraiche
  • 1 dl gräslök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.