1. Blanda färs, ägg, grädde, strimlad basilika, hackade soltorkade tomater och mozzarella skuren i små kuber. Salta & peppra. Forma ca 6 st biffar.
2. Stek biffarna på ganska hög värme, några minuter per sida, i rikligt med smör. Lyft upp biffarna och rör ner grädde, philadelphia och buljongtärning i steksyn. Låt koka upp och lägg i biffarna och låt dem puttra med tills de är genomstekta.
3. Väldigt gott med pressad potatis till denna rätt. Och en stor fräsch sallad.
Denna krämiga allt i ett middag med köttbullar och tortellini är super god, enkel att göra och fördelen är att du lagar hela middagen i en och samma stekpanna
Krämig och full med smaker. en näve sockerärtor (går bra med frysta). Kan verkligen tipsa om dom båda, funkar kanonbra som smaksättare till grytor, såser, dippsåser osv
Skär kycklingen i mindre bitar och stek tillsammans med lök och vitlök i fettet från baconet. Häll på grädde och rör ner dijonsenap, sjud tills såsen kokat ihop något
Starkt och smakrikt och så fruktansvärt gott, det är vardagsmat för oss. Jag lovar er detta recept på min biff med bambuskott är precis lika god som på Kinarestaurang, om inte snäppet bättre
Lägg över kycklingen på ett fat och låt ligga medan du gör såsen. Smält smöret och blanda i olivoljan och soyan, pensla kycklingen på "undersidan" och krydda med salt, vitpeppar och grillkrydda
Ledig tisdag idag med andra ord, och vad ska vi då hitta på. Min och Marias gamla arbetskollega Linda kommer dessutom dit med sin dotter, så det kommer garanterat bli fullt ös med huset fullt av barn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.