Rödkålssallad med persilja & citron
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Rödkålssallad med persilja & citron

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 300 g rödkål
  • 1 ekologisk citron
  • ½ dl olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 kruka persilja
  • salt & peppar

Beskrivning

    1. Strimla rödkålen. Använd gärna en osthyvel eller en mandolin för att få långa, fina strimlor.

    2. Finriv skalet på citronen och pressa ur juicen.

    3. Blanda rödkål, citronskal, citronjuice, olivolja, balsamvinäger, salt och peppar.

    4. Låt salladen stå och marinera i cirka två timmar.

    5. Hacka persiljan grovt och tillsätt i salladen.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.