Pepparkaksbollar.
Matilda
Matilda

Pepparkaksbollar.

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 2 1/2 dl cashewnötter
  • 1 1/2 dl mandel
  • 1 1/2 dl kokosflingor
  • 15 st dadlar
  • 2 msk pepparkakskrydda
  • 2 msk kokosolja
  • 1 nypa salt

Beskrivning

    Blanda nötter, mandel och kokosflingor till mjöl i matberedare. Häll i resten och mixa till en smidig massa. Kyl lite och forma till bollar som rullas i kokossocker. Avnjuts med julkaffe (när du brygger kaffe tar du i lite pepparkakskrydda). Pepparkakskrydda görs genom att blanda: 2 delar malen ingefära, 2 delar malen kanel, 1 del malen nejlika

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.