kondenserad mjölk och vit choklad. Hacka den vita chokladen i bitar och lägg i en skål. Häll den varma mjölken över chokladen och rör till allt har smält samman
Tryck sedan ut smuldegen jämt i en form med avtagbar kant. Ta fram en bunke och blanda färskost, gulor,vaniljsocker, florsocker, vispad grädde och den avsvalnade smälta chokladen
Ja, det är jobbhelg denna helgen med. Man ska aldrig underskatta egentid med barnen, de behöver det. När jag frågade dottern vad hon ville göra så ville hon inte åka iväg någonstans, uan hon ville mysa med mamma i soffan och titta på Barbie-film
Dagarna fram till jul har en tendens att inte riktigt räcka till för allt man vill hinna med, som att baka t ex, så jag var inte sen att testa det busenkla recept på havrekakor medchoklad som Karin med bloggen Karins kök delade med sig av häromsistens
I det senaste numret hittade jag dessutom en artikel om Amy som lagar och bakar det mesta med chili samt en artikel om Mary som i vanlig ordning bjöd på massa smaskiga recept och om hur en stroke förändrade hennes liv
Söndagsfrukosten lägger jag alltid lite extra krut på, jag vet inte riktigt varför men det är alltid härligt att unna sig något tillsammans med de man tycker om innan vardagsstressen återfinner sig
Det var ett tag sen jag bloggade och detta beror på att det underbara program som jag vanligtvis bloggar med har slutat att samarbeta med min gamla dator så därför måste jag nu blogga utifrån Blogger och dom har mycket att önska
Vi har redan druckit både glögg och ätit julgodis här hemma och som fredagstips vill jag ge er receptet på några helt fantastiska pepparkaksbollarmedchoklad
Smält chokladen och doppa alla bollar, dekorera med krossad pepparkaka. Krossa/mixa pepparkakorna och blanda sedan i philadelphiaosten med en slickepott
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.