Nötter, frukt och jordnötsbollar 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Mixa nötterna och den torkade frukten i en blender eller med en stav mixer tills det är finsmuligt Matilda
Chokladbollar Ca 15 små bollar. Blanda allt i en mixer. Forma smeten till små bollar och rulla i kokos. 7 dadlar. 2 dl havregryn Matilda
Kanelbullar Recept ger 36 bullar. Färsk jäst. 1. Värm havremjölken till 37°C (fingervarmt). 2. Smula ner jästen i en degskål på 3-4 l Matilda
Saffrans biscotti. Värm upp smöret och häll i saffran. Blanda alla torra ingredienser i en bunke, häll sedan i smör/saffran blandning och havremjölken Matilda
Saffrans och chokadfudge. Koka upp iMat, strösocker och sirap till 120 grader. Blanda ur saffranen med lime för att få ut det mesta av saffranssmaken Matilda
Pepparkaksbollar. Blanda nötter, mandel och kokosflingor till mjöl i matberedare. Häll i resten och mixa till en smidig massa Matilda