Testa också att baka rawpepparkaksbollar (länk HÄR), lussebollar (länk HÄR), snickerskakor (länk HÄR), raw chokladkola (länk HÄR) och bountybollar (länk HÄR) till jul
Kollat in Detta recept på kardemummaknyten och tyckt att själva "skalet" låtit så smart och gott. )) göra dubbelsats av den så kan ni rulla det till RawPepparkaksbollar
Här kommer receptet så att du kan bunkra upp inför chokladbollens dag på torsdag. Chokladbollen är den ursprungliga no bake-desserten och om du byter ut smöret mot kokosolja så faller den inom kategorin rawfood
Varning – kaka med grymt god och alldeles för mycket frosting. 2–3 msk psylliumhusk. Blötlägg med fördel cashewnötterna i 2–4 timmar så går fermenteringsprocessen snabbare. Vill du att processen ska gå fortare låt den stå i rumstemperatur i 24–48 timmar beroende på årstid men var vaksam så att den inte smakar eller doftar jäst. 2–3 msk psylliumhusk
Det är enkelt, och så mycket godare än vad jag någonsin kunde ana. Jag tänker inte skriva en massa om raw här, för jag lägger bara upp recept på min blogg, men det finns massor att läsa om Raawfood på nätet och i böcker för den som är nyfiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.