Gör så här
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Skär kycklingen på längden i 3 delar. Salta och peppra kycklingen.
Stek kycklingen i en het stekpannan så den får fin färg. Lägg den stekta kycklingen åt sidan.
Fräs lök och vitlök i stekpannan på medelvärme i ca 5 minuter.
Tillsätt vin, crème fraiche, grädden, dragon, fond och senap. Vispa så allt blandas väl.
Lägg tillbaka kycklingen i pannan. Låt den bli varm igen. Smaka av med salt och peppar.
Servera med kokt ris.
Dragon är en av mina favoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kyckling i dragonsåsmed knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Lägg detta över kycklingen. Sen blandar vi fonden med grädde till en ljuvlig sås och serverar. När kycklingen är klar, ta upp den och morötterna och lägg på fat under aluminiumfolie
Detta är en mycket god måltid, kyckling i dragonsåsmed purjolök. Skär kycklingköttet i bitar. Servera gärna med kokt potatis och kokta små morötter…då blir det gött
Servera med ris och en grönsallad . kycklingbuljong. Koka ihop creme fraiché, grädde, kycklingbuljong från kycklingen, senap, dragon, salt och peppar till en sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.