Krämig philadelphiapasta med örter & parmesan
evelinfrimodiglindh
evelinfrimodiglindh

Krämig philadelphiapasta med örter & parmesan

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kassler 500g
  • Färskpasta 1 pkt
  •  
  • Sås
  • Philadelphia original 100/150g
  • Mjölk ca 4dl (beroende på hur mycket sås du vill ha)
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Vitpeppar
  • Timjan
  • Persilja
  • Pesto-basilika på burk 2 krm
  • Senap original 0.5 / 1 krm
  • Parmesan ost finriven 0.5 tsk
  •  
  • Topping
  • Hackad chili
  • Hackad gräslök
  • Ev. Parmesan

Beskrivning

    1. Koka färskpastan i en lite större kastrull enligt bruksanvisning, häll ut vattnet och ställ kastrullen åt sidan

    2. Skär kasslern i bitar och hacka gräslös och chili.

    3. Värm upp philadelphia och mjölk i en kastrull och ta bort från värmen när det börjar koka.

    4. Ha i alla kryddor och parmesan, smaka av innan du tillsätter senap. Lägg i kasslern och låt stå på svag värme någon minut så att kasslern blir varm.

    5. Häll såsen i färskpastan, lägg upp på tallrik och toppa med gräslök, chili och ev. Parmesan.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.