Mjölk ca 4dl (beroende på hur mycket sås du vill ha)
Salt
Svartpeppar
Vitpeppar
Timjan
Persilja
Pesto-basilika på burk 2 krm
Senap original 0.5 / 1 krm
Parmesan ost finriven 0.5 tsk
Topping
Hackad chili
Hackad gräslök
Ev. Parmesan
Beskrivning
1. Koka färskpastan i en lite större kastrull enligt bruksanvisning, häll ut vattnet och ställ kastrullen åt sidan
2. Skär kasslern i bitar och hacka gräslös och chili.
3. Värm upp philadelphia och mjölk i en kastrull och ta bort från värmen när det börjar koka.
4. Ha i alla kryddor och parmesan, smaka av innan du tillsätter senap. Lägg i kasslern och låt stå på svag värme någon minut så att kasslern blir varm.
5. Häll såsen i färskpastan, lägg upp på tallrik och toppa med gräslök, chili och ev. Parmesan.
Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Krämig, enkel & lyxig. Jag använder kalkonbacon eftersom att det ger en väldigt unik och härlig smak, tycler det passar så bra med gyllenbrun lök & svamp, mums
Smeta över hela blandningen på fisken och strö över ett tunt lager med riven ost. Servera gärna med pressad potatis och några goda kokta grönsaker till
En riktigt krämig och god gratäng som är lite knaprig på toppen med all den rivna parmesanosten. Under tiden kycklingen står i ugnen börja med grönsakerna
Krämig tortellinisoppa med korv, paprika och toppad medparmesan. Till och med barnen blev charmade av den här soppan, trots att de var så skeptiska då jag berättade om att vi skulle ha tortellini i en soppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.