250 g pasta rigatoni. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1
Blanda såsen med den nykokta pastan. 400 g penne-pasta. 1400 g penne-pasta 300 g oxfilé 3 msk smör 4 dl grädde 3 dl kraftig oxbuljong 0,5 dl konjak 1 kvist färsk timjan 1 gul lök salt och svartpepparKoka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på paketet
Häll den nykokta pastan i en stor, smord, ugnssäker form. Så här gör du 40 minuter Koka pastan och strimla baconet. Skriv ut Dela E-post Pinna 4110 400 g pipe rigate (eller annan valfri pasta)
Koka pastan al dente och låt rinna av i ett durkslag. Blanda pastan i såsen, späd eventuellt med lite pastavatten, ringla över lite olivolja för smaksättning och servera med räkorna
4 4 port pasta (gärna spirali) 150 g haricots verts 250 g körsbärstomater 400 g halloumiost 1 msk olja 1 dl vatten 130 g pesto basilika salt och peppar 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen