Kanel - efter egen smak (jag gillar att ha ganska mycket)
Lite Salt
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Gluten, mejeri, och sockerfri.
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Riv äpplen, blanda i ägg och banan. Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke, sen blanda allt samman.
3. Smörj en pajform med kokosolja och häll i smeten. Toppa med lite extra kanel.
4. In i mitten utav ugnen i ca 25-30 min
Perfekt att servera till kaffet när du är lite sötsugen och vill ha ett hälsosammare alternativ!
Serveringsförslag. Blanda i resten av mjölken. Värm en stekpanna till lite högre än medelvärme och bryn lite smör eller smälr kokosolja i en pannkakslagg
Överaskande goda glutenfria, sockerfria bananmuffinsEftersom jag är fullkomligt galen i banana bread och allt som kan relateras därtill testade jag nya muffins i helgen med inspiration av Food Pharmacy
vet inte om den avslutande fikan egentligen kan kallas för efterrätt men i alla fall. Denna äppelkaka serverades jag för flera år sedan av en vän och då jag nu skulle ta och göra den igen, sådär 5 år senare, förbannade jag mig själv över att jag bara skrivit upp ingredienserna men inte hur den skulle tillagas
Igår gjorde jag ett så himla gott mellanmål - en chokladbar. Jag använder sällan proteinpulver, så denna bar består utav havregryn och riven kokos som mixats sönder till en finmalen konistens
Förutom chiafrön innehåller min hälsosammakladdaka avokado, mandelmjöl och är sötad med sötströ. Vad gör man om man vill ha något gott, lite sött och härligt chokladigt
Det har blivit lite nedprioriterat av alla smarriga bakverk. Det går såklart att variera. Exempelvis hade jag bara en halv deceliter matyoghurt kvar, så istället tog jag extra mjölk för att få till en lagom lös konsistens på brödsmeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.