Så jag bakade blåbärsgrottor (som hallongrottor fast med blåbärssylt) och en variant på den frusna cheesecaken som jag gjorde för några veckor sen och tog med mig hem till honom för att ha lite kalas i alla fall
Har testat olika varianter på ”nyttigare” chokladbollar och detta är nu mitt nya favoritrecept. När till och med mina kräsna barn ger godkänt, ja då är de goda…
Jag har använt dadlar för rejäl sötma och en lite karamellig smak och en del saltade jordötter för att bryta av och skapa smaksensationen “salted caramel” som är populär i USA och på amerikanska raw-food bloggar
Jag började fundera på vad man kan göra för kakor att ha till kaffet i jul- och nyårstid. Hallongrottor är i och för sig vackert julröda i sin fyllningsklick, men för mig ändå hopplöst förknippade med sommar eftersom jag gärna gör dem på sommarsemestern
Supernyttiga är de också med massa vitaminer och antioxidanter. Tänk bara på att bären måste ha varit ute någon frostnatt eller att man plockar de och lägger i frysen en natt innan man ska använda de så försvinner det beska