Rör smör och socker. Tillsätt äggen. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten omväxlande med grädden.
Fördela smeten i muffins formar och stick ner äppelskivor som doppats i kanel/sockerblandningen.
Underbara helgmorgnar. Pojkvännen bestämde sig för att ställa sig och baka scones imorse. Det är något jag inte växt upp med utan gjort någon gång i hemkunskapen i skolan och testat en gång då jag minns att det gick åt helvete, haha
1 pkt, 500gr sempers glutenfria lågproteinmix (funkar även med vanliga mixen), Spara ca 1/2 dl till utbakning. 1 pkt, 500gr sempers glutenfria lågproteinmix (funkar även med vanliga mixen), Spara ca 1/2 dl till utbakning
I helgen bakade jag fluffiga härliga tekakor som var glutenfria. Lyckan i en liten ask när de smakade så fantastiskt gott alltså och konsistensen var precis som tekakor bakade med vanligt mjöl
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen. Skala och skiva äpplen och blanda i en skål med de torkade kryddorna och honungen
Cookies är något som alltid funkar att bjuda på, speciellt när de varken innehåller gluten eller mjölk om man skulle råka ha någon allergiker i sällskapet
Här ser ni en äppelkaka som jag tycker blev både saftig och luftig. Dessutom har jag smaksatt den med lite bittermandelarom, vilket ger en mild smak av mazarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.