Fylld fläskfilé, smak från Italien
Nilsson
Nilsson

Fylld fläskfilé, smak från Italien

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • bacon eller parmaskinka
  • färsk timjan, fint hackad
  • färsk rosmarin, fint hackad
  • Parmesan, grovriven
  • salt och svartpeppar
  • Mos
  • 8 st potatis mjöliga
  • Jordärtkocka
  • 1.75 dl matlagningsgrädde
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 st äggulor
  • salt peppar

Beskrivning

    Låt köttet steka färdigt mitt i ugnen på 175 grader tills innertemperaturen nått 68 grader.
    Ta ut och låt vila, den kommer då att nå upp i minst 70 grader, så var inte orolig att den inte är genomstekt.

    Medan den vilar gratinera moset i 250grader i ugnsfasta småskålar.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.