Låt köttet steka färdigt mitt i ugnen på 175 grader tills innertemperaturen nått 68 grader.
Ta ut och låt vila, den kommer då att nå upp i minst 70 grader, så var inte orolig att den inte är genomstekt.
Medan den vilar gratinera moset i 250grader i ugnsfasta småskålar.
Smaka av med salt och nymalen svartpeppar (helst från kvarn). Fyllda kycklingfiléer med en fyllning med smak av Italien som serverades med ugnsrostade rotfrukter samt lite rödvinssås
Som fyllning använda jag mig av mozzarellaost blandat med diverse godsaker från kyldisken med färdigmarinerad delikatesser som man hittar i de flesta mataffärer
Smaka av med salt och peppar. Soppa frånItalien. 9 Februari 2016 /. 20. 37 /. soppor. /. Permalink /. 1. 400 g krossade tomater5 dl vatten2 potatisar2 morötter1 lök2 vitlöksklyftor2 grönsaksbuljongtärningar2 lagerblad1 tsk timjan1 tsk oregano2 tsk paprikapulver2 msk chilisås1 röd paprika1/2 squash1 b vita bönorSkala potatis och morötter och dela i mindre bitar
Smaklig spis. Oh yes, visst var det Gekås i Ullared som fick fint besök från vårt kök igår. )Mycket mer upphetsande är däremot dagens recept till er, där snackar vi så långt från Burger King som ni kan komma
Det gjordes två olika varianter och vi bjuder på båda så får ni välja efter er egen smak. Knappt hinner vi svälja sista sillarumpan och skära den sista skivan från skinkan förrän det är dags att planera nyårsmenyn, men det gör oss faktiskt ingenting, matgalna som vi är
Att banka ut fläskfilé, lägga på en god fyllning (gärna med ost) och sedan rulla ihop innan köttet tillagas - det är ett relativt enkelt och bra sätt att få smak på det ganska snälla köttet
Gräddkokta rotfrukter. Skala och skär rotfrukterna i bitar. Skala och skiva löken tunt, skiva feferonin. Blanda rotfrukter, lök, feferoni, grädde, salt och peppar och häll i en smord ugnsfast form
Vilka fantastiska smaker som baconet, osten och tomaterna ger. Rensa fläskfilén från senor och fett. Kvällens mästerliga måltid blev därför fylld fläskfilé med mozarella och bacon i Crock Pot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.