Fylld fläskytterfilérullad med smak av italien
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 600 gram fläskytterfilé
  • 1 mozzarellaost
  • 8 små skivor rökt skinka
  • 4 st marinerade soltorkade tomater
  • 4 st marinerade vitlöksklyftor
  • 2 st marinerade
  • spanska chilifrukter
  • salt och peppar
  • bomullssnöre
  • 175 grader
  • 4 portioner
  • 8 st medelstora potatisar av fast sort
  • 50 gram smör
  • ½ dl fullkornsströbröd
  • salt
  • 4 portioner
  • 150 gram ostronskivling
  • 1 bananschalottenlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 50 gram smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.