Den här goda pajen åt vi igår till efterrätt. Det är klart den godaste citruspaj jag någonsin ätit, precis lagom krämig och varken för söt eller för sur
Här kommer en fransk lammstek där citron, örter och vitlök piggar upp köttet – så gott att det inte alls behöver vara påsk eller oktober för att kasta sig iväg till köttdisken och rycka till sig en bit urbenat kött
Citronen skall bara känns liiite liite. 2 msk fransk senap. Salt,sverpeppar,5 rosepepparkorn och lite citronskal. 2 msk fransk senap. Salt,sverpeppar,5 rosepepparkorn och lite citronskal
Festlig rätt med pikant citronsmak. 1 färsk kyckling ca 1kg5 dl vispgrädde5 msk fransk senap2 msk potatismjölrivet skal av en halv citron1 tsk saltnågra kryddmått svartpeppar. 5 msk fransk senap
När jag var liten älskade jag citronmarängpaj. Lemon filling / Citronfyllning. Jag tyckte det var något speciellt och extra härligt med det tjocka lagret av maräng på toppen av pajen, kanske är det till och med så att jag fortfarande tycker det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.