Bröd

Bröd

Bananbakelser

Bananbakelser

Bananbakelser som på kondis. Fyllda med vaniljkräm, banan, och vispad grädde. Garneras med glasyr och smält choklad
Majkens tårta

Majkens tårta

Canon EOS 7D + EFS 18-200 1. 3,5-5,6 IS. Den här tårtan är verkligen barndom för mig. Jag vet inte hur många gånger jag har ätit den hos mormor och min mamma har också gjort den sedan länge
Britatårta

Britatårta

Kärt barn har många namn. Britatårta, Pinocciotårta, marängtårta är några av de namn jag hört. Jag gjorde den här mumsiga tårtan till min födelsedag för en vecka sedan och det blev jordgubbar på
Knådfritt bröd med endast en jäsning

Knådfritt bröd med endast en jäsning

Knådfritt bröd med endast en jäsning - Superlätt att baka. Smakar som brödet som man får till pizzasalladen på pizzerian - Ingår i kategorin EDITHS BÄSTA >>
Marängtårta med rabarbergrädde

Marängtårta med rabarbergrädde

En farligt god tårta med gudomlig rabarbergrädde. En seg och härlig marängtårta slår aldrig fel och så är den så lätt att göra också
Saftig rabarberkaka

Saftig rabarberkaka

Jag tycker det blir otroligt gott, men ströbröd går också bra. Saftig rabarberkaka. 0kommentarer. Fick massa rabarber av en kollega för någon vecka sedan och har inte hunnit baka förrän nu
Fransk rabarberkaka

Fransk rabarberkaka

rabarber. 1smör. 1strösocker. 1kardemumma. 1mandelmjöl. 1vaniljsocker. 1socker. 1ägg. 1äggulor. 1mjölk. 1salt. 1florsocker till garnering
Kokostoppar

Kokostoppar

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret. Rör ihop ägg och socker i en skål. Tillsätt kokosflingor och smör. Rör ihop till en smet
Kokostoppar med lime

Kokostoppar med lime

50 g smör 2 ägg (ca 126 g) 1 dl strösocker (90 g) 200 g riven kokos 1 limefrukt, finrivet skal 200 g mörk blockchoklad
Snabba baguetter - se & gör

Snabba baguetter - se & gör

Sätt ugnen på 210 grader. Smula ned jästen i en bunke och häll på lite fingervarmt vatten. Rör runt tills jästen har lösts upp
Enkelt, knådfritt, hembakat matbröd

Enkelt, knådfritt, hembakat matbröd

Det här knådfria matbrödet är riktigt enkelt att baka, kruxet är väl mera att få till det med tiden då brödet ska jäsa i två längre omgångar, plus minst en halvtimme på plåten innan gräddning