6 port.
5dl grädde, 1 vaniljstång, 2 1/2 gelatinblad, 250 gr mjölkchoklad med dajmsmak, 1 dubbeldajm och ev vispad grädde till toppingen.
Beskrivning
Lägg gelatinblad i vatten ca 5 min, sjud upp grädden, skär ett snitt i vaniljstången, skrapa ner fröna i grädden+ stången,sjud i några minuter. Ta upp stången och bryt ner chokladen under omrörning tills det smält, krama ur gelatinbladen blanda ner till en slät smet, häll upp i små glas, beroende på hur mycket man vill ha. Kyl minst 4 timmar, garnera med dajm och ev gräddklick
Idag har jag haft några av mina kollegor här på lunchbesök. Och eftersom det inte händer varje dag så lyxade jag till det med efterrätt, mitt på en tisdag
En fruktansvärt god dajmpannacotta som är jätteenkel att göra och kräver bara lite tid i kylskåpet. Vem älskar inte en härlig krämig och len pannacotta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.