Dajmpannacotta
kicki-104
kicki-104

Dajmpannacotta

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 port. 5dl grädde, 1 vaniljstång, 2 1/2 gelatinblad, 250 gr mjölkchoklad med dajmsmak, 1 dubbeldajm och ev vispad grädde till toppingen.

Beskrivning

    Lägg gelatinblad i vatten ca 5 min, sjud upp grädden, skär ett snitt i vaniljstången, skrapa ner fröna i grädden+ stången,sjud i några minuter. Ta upp stången och bryt ner chokladen under omrörning tills det smält, krama ur gelatinbladen blanda ner till en slät smet, häll upp i små glas, beroende på hur mycket man vill ha. Kyl minst 4 timmar, garnera med dajm och ev gräddklick

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.