Bananbröd – gluten- & mjölkfritt
asa.frodin
asa.frodin

Bananbröd – gluten- & mjölkfritt

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 st banan(er), mogna
  • 5 st ägg
  • 100 gram hasselnötsmjöl
  • 150 gram mandelmjöl
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1,5 tsk salt
  • 1 handfull valnötter, grovt hackade

Beskrivning

    Sätt ugnen på 175 grader och klä en avlång form med bakplåtspapper.

    Rör i hop smeten i en matberedare (valnötterna sist) och häll i bakformen.

    Grädda i ugnen ca 55 minuter. Kontrollera med en provsticka i mitten, så att brödet är torrt.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.