Sätt ugnen på 225°. Klä in bakpotatisarna i aluminiumfolie och baka i mitten av ugnen tills de är mjuka, det tar ca 50 minuter beroende på storlek.
2. Baconröra: Skär baconet i minde strimlor och stek riktigt knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper.
3. Finhacka rödlök och purjolök och blanda med bacon, färskost och citronskal. Smaka av med svartpeppar.
4. Servera bakpotatisarna med en rejäl klick av baconröran, färsk citron, hackad dill och gärna lite sallad.
Energi
2790 kJ (667 kcal)
Fett
48,6 g
Kolhydrater
36,7 g
Protein
20,7 g
Smördegsinbakad Kycklingfilé med Gorgonzola. Som alltid här hemma är det födelsedagsbarnet som bestämmer middag och dessert och hennes val blev kycklingröra medbakpotatis och en söt banoffeepaj
Ibland kan jag verkligen längta efter bakadpotatis och då gärna med en god röra. Förra veckan improviserade jag ihop den här baconröranmed det vi hade hemma och den blev riktigt god
Ta en potatissticka och stick massor med hål i potatisarna. Servera röran på den heta potatisen. Jättegod röra med rostbiff som är snabblagat och passar ypperligt till lunch
Själv älskar jag bakadpotatismed röror, medans den jag bor ihop med inte alls är impad, så när M jobbade natt igår passade jag och barnen på och vet ni, konstigt nog föll denna rätt lilltjejen i smaken medans grabben rynkade på näsan och knappt åt något, alltså vad är det med det motsatta könet och bakadpotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.