Glutenfria piroger
vuez
vuez

Glutenfria piroger

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Deg
  • 50 g jäst
  • 2,5 dl vatten
  • 1 pkt kesella (10 %) (2 dl)
  • 2 msk fiberhusk
  • 2 tsk salt
  • 7 dl glutenfritt mjöl (Lailas)

Beskrivning

    1. smula ner jästen
    2. häll i ljummet vatten, olivoljan och fiberhusk. Blanda och låt vila i ca 10 min
    3. blanda i kesella, salt och mjöl
    4. låt jäsa i ca 20 min
    5. dela upp degen i lagom stora portioner och tryck ut till runda plättar.
    6. fyll pirogerna med önskat innehåll (förslagsvis köttfärs och ost)
    7. grädda i ugn i ca 15 min.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.