After Eight Tryfflar
Helena Toftling
Helena Toftling

After Eight Tryfflar

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl vispgrädde
  • 10 st after eight-plattor
  • 200 g mörk choklad
  • 2 tsk smör

Beskrivning

    Koka upp vispgrädden i en kastrull. Stäng av värmen direkt när det börjar bubbla.

    Skär after eight-plattorna i bitar. Bryt chokladen i bitar och lägg allt i en skål. Tillsätt smöret.

    Häll grädden över chokladen. Blanda ihop allt till en chokladkräm. Ställ i kylen för att stelna. Ställ den gärna i frysen en stund för att påskynda stelningen.

    Forma runda bollar av smeten (ta gärna hjälp av två teskedar) och rulla dem i florsocker. Förvara dem i kylen i en burk med lock.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.